Containerverhuur Geleen ✔️ 7 OPZIENBARENDE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal steeds restafval blijven bestaan. Poog het afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je zult zien dat dit geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Geleen

Kies van het grootste grootste aanbod rolcontainers en bestel de beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil die je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de rest container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor alle afvalstromingen dat in ondernemingen vrijkomen. Die stromen mogen vaak apart verzameld worden. Het is verbeterd aangaande het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom zo beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval dat je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat de streefdoel beschreven producten weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een container een container container voor?

De kosten van containers zijn afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container geledigd dient zijn. Je vindt je elke tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, reduceer je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de container op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Geleen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Geleen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen wat omvang het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of regulier een maatje groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Geleen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Geleen

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Zo weet je dus zeker waar je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder kracht dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liter. Er is is al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je hoe vaak ons de bak zullen komen ledigen. wij biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren van verse materialen. Glasafval is echter een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil onder blank, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet veilig en ook op veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten al binnen het bak zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal de zoveel tijdstip langs om het container te ledigen en de papier plekke vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun jij het documenten in de container werpen. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.