Containerverhuur Genk 🔴 8 LUCRATIEVE FEITEN

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook sorteert, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te behouden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Door afval dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Genk

Selecteer van het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de meest geschikte afvalcontainer voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen geen binnen de rest container. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten we het correcte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen die bij firma’s vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dit is goed voor het milieu milieu en de geldbeugel.

Wat kan er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval heel minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door afval heel veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal toevallig restafval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen afval welke je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet thuis in de het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhangend van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte omvang van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden. Jij ontdekt ieder kosten op de de.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Genk:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Genk

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere container aftikt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Genk

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Containerverhuur Genk

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde plek staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als we afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw bedrijf veel glas vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze uit een bak van 240 liters en van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij hoe vaak wij de container komen ledigen. wij leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel energie om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter één goede basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij de bewerken doen we verschil onder blank, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact doorheen . Wanneer het papieren eenmaal binnen het bak zijn, krijgen ze meer bij . Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip langs voor het container ledigen en de papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in het deksel kun je de papieren in het container gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.