Containerverhuur Gennep ☑️ 14 SNELLE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil heel veel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Gennep

Selecteer uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet in de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben we het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen kunnen vaak gescheiden ingezameld zijn. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens sorteert, er gaat altijd restvuil voortdurend zijn. Probeer het stroom van afval heel minimaal eventueel te bewaren en je gaat merken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restvuil over. In de het restafvalcontainer gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de het container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel vermeld artikelen weer te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer ontleegd dient worden. U vindt je elke prijzen op de de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je snel en vlug een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Gennep:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Gennep

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen wat maat het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve container aftikt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand niet voor nare onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Gennep

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Containerverhuur Gennep

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als we afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de volume en gewicht veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat jij de aantal bakken makkelijk verandert.

De juiste container voor glas restafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval op ons. Je heeft de selectie uit een container van 240 liters en ook van 900 liters. Er is al een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak wij de bak komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er bij een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je archief niet in het papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel vuil in de het vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies erin . Wanneer de papieren al binnen de bak zitten, krijgen zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal in tijd bij om de bak ledigen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun je de papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.