Containerverhuur Jackers ➡️ 5 MAKKELIJKE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom dus beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Jackers

Selecteer bij het grootste gamma containers en koop het beste rolcontainer voor je je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer werp je reeds de onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas horen geen in het afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten wij het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen dat bij firma’s ontstaan. Die stromingen zouden meestal gescheiden opgehaald zijn. Het is goed betreffende het milieu en de portemonnee.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens verdeelt, er gaat altijd restafval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afval dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In de het afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de bedoeling vermeld producten weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container container voor?

De tarieven voor kosten van containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd dient zijn. U vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene kracht. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Jackers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze maar halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Jackers

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten welke grootte het perfect bij je aansluit? Pak dan snel contact op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie helder is. Zo raak je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Jackers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof tot nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Jackers

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval je sorteert, des te goed dat is voor het milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel minder energie in vergelijking met glazen te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Heb jij wisselende periodes qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval op ons. Jij heeft de selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is is al een glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kiest je hoe vaak wij de bak komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij de bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of contact .

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat één spleet waarin het document exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zijn, krijgt ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijd bij voor de container te ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de bak door het truck zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in de container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loop jij geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.