Containerverhuur Middelkerke 🔴 3 BEWEZEN ZAKEN

Vlug en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Tracht dit stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Middelkerke

Selecteer van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de beste container geschikt voor je restafval. In de de restafvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren beschikken ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen dat binnen ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen zouden dikwijls afzonderlijk verzameld zijn. Dit is beter voor de natuur en het geldtas.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met vuil dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven artikelen opnieuw te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van container alsook hoe vaak de de container rolcontainer geledigd moet zijn. U vindt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het aanvullen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Middelkerke:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Middelkerke

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten die grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je een keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je achteraf niet voor nare verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Middelkerke

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden van je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur Middelkerke

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op het gewenste plek geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege de volume en massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Komt er op jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met 240 liters en ook van 900 liters. Er reeds een container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij het verwerken doen wij verschil onder wit, bruine, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijd langs om het bak te ledigen en de papier plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak via de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in het deksel kan jij de papieren in de container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.