Containerverhuur Midden Limburg 🔥 7 VERBAZENDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt eventueel te houden en je zult merken dat deze financieel voordelig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Midden Limburg

Kies van het meest uitgebreide aanbod rolcontainers en bestel de de beste ideale container geschikt voor je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en glas horen niet thuis in de het container. Ook omtrent PMD verdelen hebben wij het correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromingen die binnen bedrijven vrijkomen. Deze stromingen kunnen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is goed aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd restafval blijven zijn. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen in het afvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel beschreven producten nogmaals te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt alle prijzen op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen los tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Midden Limburg:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Midden Limburg

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een voordelige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te ramen welke maat het goed bij je past? Neem dan snel aansluiting op met één van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra leegmaken of gewoonlijk een grootte groter? Dan is dat uiteraard ook geen enkel issue!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere container betaalt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je later niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Midden Limburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Midden Limburg

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want we belasten het omgeving minder minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Los karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het is voor de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom heel besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Koop het beste bakken voor het je glasverval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit een bak met tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we onderscheid onder wit, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er op één veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen bij een veilig proces van verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze bestuurder komt eens tijd langs om het container legen en de documenten ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Jij heeft de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.