Containerverhuur Opslag ᐅ 10 VERBIJSTERENDE TRUCS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom heel minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil zo veel mogelijk te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Opslag

Kies uit bij het meest uitgebreide gamma containers en bestel de het ideale container voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet-recyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet binnen het afvalcontainer. Ook voor PMD scheiden hebben ons de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen welke in ondernemingen vrijkomen. Die stromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dat is verbeterd betreffende het milieu milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens sorteert, er gaat steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Door afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er dus minimaal toevallig restafval over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het niet onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de het container.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel beschreven goederen nogmaals te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt je alle prijzen op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Restafval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los gedurende de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Opslag:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Opslag

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te schatten welke maat het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of gewoonlijk een formaat grotere? Dan is dit uiteraard ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Opslag

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden voor verse producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Opslag

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je je vuilnis steeds weg kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is voor het milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie van een bak van tweehonderdveertig liters en ook met 900 liters. Er is is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je dossiers niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het papier exact doorheen . Als het documenten al binnen het container zijn, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens tijdstip langs voor het container ledigen en de documenten plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in de deksel kun je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.