Containerverhuur Prijzen Limburg ✔️ 8 SCHOKKENDE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Prijzen Limburg

Kies uit het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de de beste beste container voor je je overblijvend afval. In het afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de afvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren beschikken ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende elke afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Deze afvalstromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Dit is beter betreffende het milieu natuur en het geldtas.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroompje heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Door afval zo zoveel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er zo min mogelijk restvuil over. In de rest container gooi je je reeds de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven artikelen opnieuw te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de de stroom van afval, de grootte afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd rolcontainer ontleegd moet worden. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina de.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate echter in het natuur belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Prijzen Limburg:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Prijzen Limburg

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen die maat het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces staat helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere andere bak neerlegt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Op deze manier kom je later geen voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Prijzen Limburg

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid assortiment met containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Prijzen Limburg

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je container op het verlangde plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieu en je portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het door de ruimte en ook massa heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het is ook tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen heel veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken uit verse materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop het meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Je hebt de keuze van een bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier vaak wij het bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document exact doorheen past. Als de papieren eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eens zoveel tijdstip langs voor de container legen en het documenten plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kun je het documenten in het bak gooien. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.