Containerverhuur Regio Den Bosch ✔️ 3 VERRASSENDE GEHEIMEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt mogelijk te houden en je zult opmerken dat deze financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Regio Den Bosch

Kies uit bij het grootste grootste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je overblijvend afval. Binnen het afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare vuil die je niet verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten horen niet binnen de rest container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken wij de juiste correcte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen zouden dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dat is verbeterd voor het milieu en het geldbeugel.

Wat moet er binnen bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er telkens restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval heel klein eventueel te behouden en je zult merken dat het geldelijk gunstig is. Via vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restvuil over. Binnen de rest container gooi je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de de container.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen opnieuw te benutten als dat lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor containers afhankelijk afhankelijk van het stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet geraken. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze typen vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Regio Den Bosch:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Regio Den Bosch

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te ramen die grootte het perfect bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer lediging of standaard een grootte ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode staat helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een verschillende container betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo raak je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Regio Den Bosch

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Regio Den Bosch

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uur jouw container op het gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat is ten behoeve van het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval door het volume en massa veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak met tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat is mag er bij de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten geheime informatie en dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het document precies doorheen . Als de documenten eenmaal in de bak zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijdstip langs om het bak ledigen en het papier ter plekke te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.