Containerverhuur Scherpenheuvel ᐅ 4 OPVALLENDE TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Scherpenheuvel

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de de beste ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken we het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromingen welke bij firma’s voortkomen. Dit stromen mogen vaak afzonderlijk opgehaald geraken. Het is beter aangaande de natuur en de geldtas.

Wat mag wel er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook scheidt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht deze stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Met vuil zo veel mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen de container gooi je je reeds het niet-recyclebare afval welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel beschreven artikelen weer te gebruiken indien het kan.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van grootte van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd container geledigd moet worden geraken. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geleegd moeten worden. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse gevaarlijke materialen uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Scherpenheuvel:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Scherpenheuvel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om in te schatten welke omvang het beste bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Scherpenheuvel

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg divers assortiment met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Scherpenheuvel

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het volume en gewicht heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasverval op ons. Je hebt de selectie uit een bak van 240 liter en met negenhonderd liter. Er al een glascontainer startend bij €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de afval kies jij hoe vaak wij de container zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te maken uit verse grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het document precies erin past. Als het papieren eenmaal in de container zijn, krijgt zij meer in . Onze chauffeur arriveert eens in zoveel tijd bij om de bak ledigen en de documenten plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klepje in het deksel kun jij het documenten in het bak gooien. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.