Containerverhuur Staden ✔️ 10 MAKKELIJKE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook verdeelt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Staden

Selecteer uit het meest uitgebreide gamma containers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de afvalcontainer gooi je je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en ruiten horen geen in de rest restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromingen welke bij bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is beter aangaande de leefomgeving en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je vuil tevens scheidt, er zal er telkens restafval voortdurend bestaan. Poog dit stroom van afval heel klein toevallig te bewaren en je zult merken dat deze geldelijk voordelig is. Met vuil heel zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min eventueel overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer gooi je al de onrecyclebare vuil dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen niet in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven producten weer te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een container een container voor container voor?

De tarieven voor tarieven van containers zijn afhankelijk afhankelijk van het afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Jij ontdekt ieder prijzen op de de.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige materialen vrij in de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate toch in het milieu komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Staden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Staden

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De volume voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een gunstige synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen welke maat het goed bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een andere bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je naderhand geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Staden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien ligt het scheiden van je afval ook goed voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Staden

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast waar je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want we belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat het zal zijn voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potten en ook scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen om te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt er op je onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze uit een container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest jij hoe frequent ons het container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken wij verschil onder blank, bruine, groene en bont glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet in het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waar het document precies doorheen past. Als het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen ze meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de tijd langs voor het bak ledigen en de papier plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kun je de documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier niet op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.