Containerverhuur Steenpuin Prijs 🔴 3 VERRASSENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je gaat merken dat het geldelijk voordelig is. Via afval dus zoveel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Steenpuin Prijs

Kies uit het grootste grootste gamma containers en koop het beste container geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare vuil welke je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de container. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Dit stromen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Het is beter aangaande het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal er steeds restafval aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom dus klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de bedoeling beschreven producten opnieuw te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container een afvalcontainer voor?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhangend van de de afvalstroom, de grootte omvang van afvalcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geledigd dient worden. Jij vindt ieder tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te zamelen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een algemene locatie staat. Je gaat uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke materialen uit tijdens de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Steenpuin Prijs:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Steenpuin Prijs

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten die grootte het beste bij je past? Pak dan gauw contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat helder wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later nooit voor onaangename ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Steenpuin Prijs

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie uit een erg uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, echter tevens in kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Containerverhuur Steenpuin Prijs

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Los doosjes of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en massa veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Bezit jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het beste containers voor jouw glasafval bij ons. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is is al een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er bij het het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in het vorm van geheim document? Kies voor het archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijdstip bij voor de bak te ledigen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via de klep in de deksel kan je de documenten in het container gooien. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.