Containerverhuur Terneuzen 🔥 9 VERRASSENDE TRUCS

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog deze stroom van afval heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Via vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Terneuzen

Kies uit het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen het container gooi je al het niet onrecyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en glas thuishoren geen binnen de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben we het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen dat in bedrijven voortkomen. Deze stromen kunnen meestal apart verzameld zijn. Dat is goed aangaande het natuur en de portemonnee geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens scheidt, er gaat telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval dus beperkt toevallig te houden en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer werp je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de restafvalcontainer.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel beschreven goederen weer te benutten indien het lukt.

Wat kost een container een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container container geledigd moet worden zijn. U ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook diverse schadelijke stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Terneuzen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Terneuzen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten die grootte het perfect bij je past? Haal dan even contact op met één van onze deskundigen. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij achten het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je achteraf geen voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Terneuzen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Terneuzen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Los karton of verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf veel glas los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij het aantal containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis geplaatst. Op basis van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier frequent wij de bak komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glazen. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw archief niet in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime informatie en dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de vorm van geheim document? Kies voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het document exact doorheen . Als het documenten al binnen het bak zijn, krijgen niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens in tijd bij voor de container te legen en de papier plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Jij heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.