Containerverhuur Utrecht ☑️ 12 VERBORGEN GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je gaat zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Utrecht

Kies uit van de grootste gamma containers en bestel de meest geschikte container voor je je overblijvend afval. In de rest restafvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de het afvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben wij het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen die binnen firma’s ontstaan. Deze afvalstromen zouden vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is goed voor de natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook scheidt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig voorkomen. Poog dit stroom van afval dus beperkt eventueel te behouden en je zal zien dat het economisch gunstig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de de restafvalcontainer werp je al het de niet-recyclebare afval die je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen binnen de container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de streefdoel beschreven goederen nogmaals te gebruiken als dat kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de containers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoevaak de afvalcontainer geleegd moet geraken. U ontdekt ieder tarieven op de.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je gelijk in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te verzamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen vrij tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Utrecht:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Utrecht

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te schatten welke grootte het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Utrecht

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor mag je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Utrecht

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je container op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als we afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het volume en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse materialen.

Komt er op je bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest jij hoe frequent wij het container zullen komen legen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je archief niet in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim document? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies doorheen past. Wanneer de documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgt zij nog in handen. Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijdstip bij om het container legen en het papier ter plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten mechanisme waarin de container door de truck zelf is opgeheven en geopend. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.