Containerverhuur Venlo ➡️ 14 VREEMDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer dit afvalstroom zo beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat dit economisch voordeelgevend is. Via afval dus mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Venlo

Kies van het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je reeds de niet te recyclen afval dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen geen in de het container. Tevens voor PMD verdelen beschikken wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen mogen dikwijls apart verzameld worden. Dit is beter voor het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in zakelijk afval?

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal er telkens restafval blijven zijn. Tracht deze stroom van afval dus minimaal mogelijk te houden en je zult zien dat deze geldelijk voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal eventueel overblijvend afval over. In het container gooi je je al het het niet niet-recyclebare vuil die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen niet in de rest container.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval noodzakelijk?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel doel vermeld goederen weer te aanwenden indien dat het mag.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk van het afvalstroompje, de grootte van afmeting van de container en hoe vaak de de rolcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los tijdens de verbranden die in meer of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur Venlo:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Venlo

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te ramen wat omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan even verbinding op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer lediging of standaard een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit duidelijk is. Hierdoor raak je later nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur Venlo

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel van bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van je afval ook goed voor het het milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Venlo

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uren je container op het verlangde locatie staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt aan een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door de ruimte en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een container met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier vaak wij de container komen legen. ons leveren het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid tussen blank, bruin, groene en bont glas. Ook zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je archief niet wil in het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het document exact doorheen . Wanneer het documenten al in de container zijn, krijgen ze nog in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip bij voor het container ledigen en het papier plekke vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij de container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.