Containerverhuur West Vlaanderen 🔥 14 OPVALLENDE TRUCS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te bewaren en je zal merken dat het economisch gunstig is. Door afval heel veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur West Vlaanderen

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de ideale rolcontainer voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas horen geen in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken ons de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen mogen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Het is goed aangaande het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afval eveneens verdeelt, er gaat altijd restafval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje dus klein eventueel te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Via afval heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min mogelijk restafval over. In de rest afvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afval welke je niet verder meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet thuis binnen de restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven goederen nogmaals te aanwenden als het mag.

Wat kost een een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroom, de afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de de afvalcontainer geleegd dient geraken. Je vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een etmaal in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige slakken worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containerverhuur West Vlaanderen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur West Vlaanderen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en prijzen bedrijfsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen welke omvang het goed bij je aansluit? Neem dan snel contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of standaard een grootte groter? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat dit transparant is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerverhuur West Vlaanderen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat een groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Containerverhuur West Vlaanderen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval altijd weg kan en waar je bijdraagt voor een beter omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn voor het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door het ruimte en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor je de aantal bakken makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liter en ook met 900 liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies doorheen past. Als de papieren eenmaal in het container zijn, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur komt eens in de zoveel tijdstip langs om de bak te legen en de documenten plaats vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de container via de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun je het documenten in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.