Containerverhuur Wichelen ☑️ 5 BEWEZEN HACKS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat het economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Wichelen

Kies bij de meest uitgebreide assortiment containers en koop het beste rolcontainer geschikt voor je restafval. In het afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare vuil welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten passen geen binnen de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD sorteren beschikken ons de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen die binnen bedrijven voortkomen. Die stromen zouden meestal apart opgehaald geraken. Dat is beter voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil ook verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Poog deze afvalstroom heel klein toevallig te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Via vuil dus zoveel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus min eventueel restafval over. Binnen de restafvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in de rest restafvalcontainer.

Is het verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven artikelen nogmaals te aanwenden indien dat lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt je elke kosten op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de talloze typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Wichelen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerverhuur Wichelen

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten wat grootte het beste bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je aan toe bent. In ons simpele bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een andere container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerverhuur Wichelen

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Containerverhuur Wichelen

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op de gewenste plek staan. U bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Zo weet je daarom zeker waar je je afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu veel indien wij afval hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het vanwege het ruimte en massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel kleiner energie dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor jouw glasverval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een container met tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liter. Er is al een container voor glas vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kies jij hoe vaak ons het container komen ledigen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier exact erin . Als de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijd bij voor het container ledigen en de papier ter plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief niet op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.