Containerverhuur Zaltbommel ➡️ 13 VERBORGEN WEETJES

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus beperkt eventueel te houden en je gaat zien dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil dus veel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Zaltbommel

Kies uit van het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de ideale afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de het container werp je reeds het niet-recyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en glas passen niet binnen het container. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die bij bedrijven voortkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is goed voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er gaat telkens restafval voortdurend voorkomen. Tracht deze afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Via vuil zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet in de rest container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het de doel omschreven artikelen opnieuw te benutten waar het lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd moet worden geraken. U vindt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons bestel je snel en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je direct gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar minstens twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige substanties los tijdens de verbranding die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Containerverhuur Zaltbommel:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Containerverhuur Zaltbommel

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de orde, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de containers variëren per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo raak je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Zaltbommel

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Containerverhuur Zaltbommel

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uren jouw container op de verlangde locatie staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je dus vast waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en waar je meewerkt voor een beter omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Los karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder het om scheiden neemt het door het ruimte en ook massa veel plaats in de afval van het bedrijf in. Je kunt dus flink besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen om te maken van verse grondstoffen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit één container met tweehonderdveertig liter en ook van 900 liter. Er is reeds één glascontainer startend bij €13 per maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak wij het container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we onderscheid tussen blank, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er bij een veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je frequent veel vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer het documenten eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijdstip langs om het bak te ledigen en de documenten plekke te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het container door de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kan je de documenten in de bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.