Containerverhuur Zottegem ➡️ 10 VERBAZENDE FEITEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zal merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil dus veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerverhuur Zottegem

Kies bij het ruimste gamma containers en koop de beste afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen het container werp je reeds de niet te recyclen vuil die je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet thuis in de afvalcontainer. Ook omtrent PMD verdelen bezitten ons het juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromingen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromen mogen dikwijls apart verzameld geraken. Dat is goed aangaande de natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er gaat steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat dit economisch voordelig is. Via afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil dat je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de afvalcontainer.

Is scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel omschreven goederen nogmaals te gebruiken waar het lukt.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van container en hoevaak hoevaak de container afvalcontainer geledigd moet geraken. Je vindt elke kosten op de de.

Welk aard afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los tijdens de verbranden die in meer of kleinere mate echter in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Containerverhuur Zottegem:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Containerverhuur Zottegem

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je mag opteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen wat omvang het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een extra lediging of standaard een maatje ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde andere container betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor nare onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Containerverhuur Zottegem

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als grondstof tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit uw afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Containerverhuur Zottegem

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is gestopt Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het is voor het milieu en je portemonnee. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk verandert.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit selectie van een bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maand en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies doorheen . Als de documenten al binnen de bak zitten, krijgt niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens tijd langs om de bak legen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Je hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het transport is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.