Containerzakken 240 Liter Gft ✔️ 7 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit stroom van afval zo klein eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerzakken 240 Liter Gft

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de beste meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afval die je geen verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande alle afvalstromen dat in bedrijven ontstaan. Deze stromen mogen meestal apart verzameld geraken. Het is beter voor het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook sorteert, er gaat steeds overblijvend afval aanwezig zijn. Poog dit stroom van afval heel klein mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet verder kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. Binnen het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel omschreven producten nogmaals te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet zijn. U vindt elke prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook diverse giftige materialen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het natuur terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Containerzakken 240 Liter Gft:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Containerzakken 240 Liter Gft

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te ramen welke grootte het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Met onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je nodig hebt. En wens je één keer een extra legen of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Containerzakken 240 Liter Gft

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met containers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar tevens in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Containerzakken 240 Liter Gft

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je in 24 uren je container bij het gewenste plek geplaatst. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en scherven. Zonder te scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom flink uit besparen in je afvalkosten. Het is bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat je de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je heeft de keuze van een bak van tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent ons het bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie om glas te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigt worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw jouw archief. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waar het document precies erin . Als het documenten eenmaal in het container zitten, krijgt ze nog in . Onze chauffeur arriveert eens in de tijd bij om de bak te legen en het documenten ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en geopend. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kun jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en verwoest.