Containerzakken 240 Liter ✔️ 9 ONVOORSTELBARE FEITJES

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Met vuil zo mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Containerzakken 240 Liter

Kies uit van de ruimste aanbod rolcontainers en bestel de meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in het container. Tevens voor PMD scheiden beschikken we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen vaak gescheiden opgehaald worden. Het is beter betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Op welke manier goed je je afval eveneens scheidt, er zal steeds restafval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zal merken dat het financieel gunstig is. Met afval dus veel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afval dat je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren geen binnen de rest container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. Binnen het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel omschreven artikelen opnieuw te gebruiken als dat het kan.

Wat kost een container een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte van grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de rolcontainer geledigd moet worden zijn. U vindt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk tijdens het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens 20% van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van wegen. Helaas komen er ook verschillende schadelijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Om die reden moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Containerzakken 240 Liter:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Containerzakken 240 Liter

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten wat maat het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of standaard een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons precies waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie helder is. Zo raak je later niet voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Containerzakken 240 Liter

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie uit een erg gevarieerd aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Containerzakken 240 Liter

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te veel afval je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je portemonnee. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kan dus flink besparen op je afvalkosten. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het veel minder energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glas los, zoals in de horeca, dan is is één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit één container met 240 liters en van 900 liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent wij de container zullen komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het veel energie voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Tijdens de verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glas. Daarnaast zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er zijn bij één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet in de het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waarin het document exact doorheen past. Als de documenten al in het container zijn, krijgen zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip langs om de container ledigen en de papier plaats vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container via de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kun je het documenten in het container gooien. Je heeft de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.