Contract Bedrijfsafval ➡️ 13 ONTHULLENDE HACKS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog het stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je zal zien dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Contract Bedrijfsafval

Selecteer bij de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het meest geschikte container geschikt voor je restvuil. In de container gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten horen niet in het afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben wij het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande alle afvalstromen welke bij ondernemingen voortkomen. Dit stromingen mogen dikwijls apart ingezameld zijn. Dit is verbeterd betreffende de leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroom dus klein toevallig te behouden en je gaat zien dat het economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus zo weinig eventueel restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren geen in de de rest restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het bedoeling beschreven producten nogmaals te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De prijzen van containers zijn afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte afmeting van de rolcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geledigd dient worden. U vindt alle prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je selecteert uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van duurzame energie. Algemeen afval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar zowaar twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Contract Bedrijfsafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Contract Bedrijfsafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen die maat het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer lediging of gewoonlijk een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat duidelijk wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo ben je achteraf niet voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Contract Bedrijfsafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer divers aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Bovendien ligt het scheiden uit je afval ook beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Contract Bedrijfsafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je container bij de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je daarom zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien we afval hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is gestopt Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te meer afval jezelf sorteert, des te goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het is bovendien compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen veel minder kracht dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele overeenkomsten waardoor jij het aantal containers makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kiest je hoe vaak wij het bak komen legen. ons biedt het meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel energie om glas te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glazen. Tijdens het bewerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kan er op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en ook in veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact erin . Als het papieren al binnen de container zijn, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd langs om de container ledigen en het papier plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan jij het papieren in de container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.