Cplatic Rolcontainers 🔥 5 VERBIJSTERENDE FEITJES

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje dus klein eventueel te houden en je zult opmerken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel zo weinig toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Cplatic Rolcontainers

Kies uit het grootste aanbod rolcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en vensterglas passen geen binnen de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD scheiden beschikken wij de juiste juiste container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld geraken. Dit is beter aangaande het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen bedrijfsafval?

Hoezo prima je je vuil eveneens verdeelt, er zal altijd restafval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk restafval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil dat je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven goederen weer te aanwenden als dat het kan.

Wat kost een een container container voor?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de afmeting van afvalcontainer alsook hoe vaak de de rolcontainer geledigd moet worden zijn. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de vele varianten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis in een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende prijzen zie je meteen gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke stoffen uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of geringere mate echter in het leefomgeving komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Cplatic Rolcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten goed af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Cplatic Rolcontainers

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te ramen die grootte het goed bij je aansluit? Neem dan gauw verbinding op met een van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Restafval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit transparant is. Zo kom je later nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Cplatic Rolcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Cplatic Rolcontainers

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis steeds kwijt kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder als wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe beter dat is voor de milieu en je portemonnee. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder te splitsen neemt het glasafval vanwege de ruimte en massa veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kan dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor jij het nummer containers eenvoudig verandert.

De juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor het je glasafval op ons. Jij heeft de keuze uit selectie van een container met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liter. Er is al één glascontainer startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de glasafval kiest je op welke manier vaak wij de bak komen legen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie om glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en in een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heeft je honderd procent zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel afval in het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies erin . Als het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij voor de container ledigen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door de klepje in de deksel kun jij het papieren in de container werpen. Je heeft de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en vernietigd.