Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval 🔥 8 ONTHULLENDE ZAKEN

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je zult zien dat het economisch voordelig is. Met vuil zo veel eventueel te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

Kies bij het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de de beste meest geschikte container geschikt voor je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afval die je niet meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in de container. Tevens betreffende PMD verdelen beschikken wij het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de naam betreffende ieder afvalstromingen welke bij firma’s vrijkomen. Dit afvalstromen kunnen vaak apart opgehaald geraken. Dat is verbeterd betreffende het natuur en het geldtas.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er altijd restvuil blijven voorkomen. Poog deze afvalstroom zo klein mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Via vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de container gooi je al het niet te recyclen afval dat je niet verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen binnen het container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat de streefdoel beschreven producten opnieuw te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container een container container voor?

De tarieven tarieven van containers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de grootte van de container en hoevaak hoevaak de rolcontainer geleegd dient zijn. U vindt je elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de generatie van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar liefst twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit gedurende de verbranding die in meer of mindere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zes stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten wat maat het goed bij je aansluit? Haal dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere andere bak betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je naderhand geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van containers tussen 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de horizon staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Creatieve Ideeen Voor Gebruik Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur je container op het gewenste locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te splitsen neemt het door de ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Jij kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op je bedrijf veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons het container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en bont glas. Daarnaast zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact .

Wat mag er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet veilig en op een veilige manier vernietigt worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen het bak zitten, krijgt ze meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal de tijdstip bij voor het container te legen en de papier ter plaats te vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loopt jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.