Dassen Containerverhuur ☑️ 14 SNELLE HACKS

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je gaat zien dat het geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo zoveel toevallig te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Dassen Containerverhuur

Selecteer bij de grootste assortiment afvalcontainers en koop de beste beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. In de container gooi je al het onrecyclebare afval welke je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de de rest afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Die afvalstromen kunnen meestal apart opgehaald worden. Dit is goed voor de natuur en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal er altijd restafval blijven voorkomen. Tracht deze afvalstroom heel klein eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordelig is. Met afval heel zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de het afvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen niet thuis binnen de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven producten weer te aanwenden waar dat kan.

Wat kost een een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij vindt je alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en snel een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos binnen een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De selectie is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen los in de verbranden die in meer of geringere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Dassen Containerverhuur:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Dassen Containerverhuur

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en tarieven bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Pak dan even verbinding op met een van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later geen voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Dassen Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van containers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval ook goed voor het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Dassen Containerverhuur

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je container bij het gewenste locatie staan. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Zo ken je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt daar op je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit één bak van tweehonderdveertig liters en ook van negenhonderd liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je hoe vaak wij het bak zullen komen ledigen. ons biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb je honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waarin het papier precies erin past. Wanneer de documenten al binnen het bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eens in de zoveel tijdstip langs om de bak legen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. Het inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kun je het documenten in de bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je archief geen op het vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.