Dichte Rolcontainer ᐅ 11 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je gaat opmerken dat het geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen dus veel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Dichte Rolcontainer

Kies uit uit het grootste ruimste gamma containers en bestel de ideale container geschikt voor je restafval. Binnen de container gooi je al het de onrecyclebare afval die je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de de rest container. Tevens voor PMD verdelen bezitten wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam aangaande alle afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Die stromen zouden vaak apart ingezameld worden. Dit is verbeterd voor het natuur en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen tevens verdeelt, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Tracht dit afvalstroompje dus beperkt eventueel te behouden en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de afvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas passen niet binnen de rest container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven producten opnieuw te aanwenden waar dat lukt.

Wat kost een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen van afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd moet zijn. Je vindt elke prijzen op de de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is hufterproof en brandwerend, handig als de vat op een openbare plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de productie van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Dichte Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Dichte Rolcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Typen en prijzen bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om in te ramen die omvang het goed bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je naderhand geen voor onaangename onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Dichte Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer gevarieerd aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Bovendien ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Dichte Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je container bij de gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Pakketten met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, hoe beter dat het is voor het milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het door het volume en gewicht veel ruimte bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Ook kost het veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor je glasafval bij onze dienst. Je heeft de keuze van een container van 240 liters en ook van 900 liters. Er reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe frequent wij het bak zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas te maken uit verse materialen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke informatie en daarom beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren eenmaal binnen de bak zijn, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd bij voor de container legen en de documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op vervoer gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.