Doet Een Bedrijfsafval Doen ➡️ 11 OPZIENBARENDE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Poog dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal merken dat het economisch voordelig is. Met vuil zo zoveel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Doet Een Bedrijfsafval Doen

Kies uit de ruimste assortiment rolcontainers en koop de beste rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen het container gooi je je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in de het container. Tevens omtrent PMD scheiden hebben wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke in firma’s ontstaan. Dit stromen zouden dikwijls afzonderlijk ingezameld worden. Dit is goed betreffende het milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal altijd restafval voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroom dus beperkt toevallig te houden en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel toevallig te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restafval over. In de container gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel doel vermeld producten weer te benutten waar het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd dient worden. Je vindt ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen vrij in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Doet Een Bedrijfsafval Doen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Doet Een Bedrijfsafval Doen

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke omvang het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de bakken variëren per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Hierdoor kom je naderhand niet voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Doet Een Bedrijfsafval Doen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je containers minder snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Doet Een Bedrijfsafval Doen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak de container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasafval

Des te meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat het zal zijn voor het milieu en ook jouw portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het vanwege het ruimte en massa veel plaats in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan is is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal containers eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze van een container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de afval kiest je hoe vaak ons de bak komen legen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas te produceren uit verse materialen. Glasverval is echter echter een goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij de verwerken doen we verschil onder wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw dossiers niet in de papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het papier precies doorheen . Wanneer de documenten eenmaal in het container zitten, krijgen niemand zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens tijd langs om het bak te legen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klepje in de deksel kan je het papieren in het bak gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op vervoer gaat, loopt je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.