Drukpers Afvalcontainer 🔴 9 VERBORGEN TRUCS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval dus klein toevallig te houden en je zult merken dat het economisch gunstig is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Drukpers Afvalcontainer

Selecteer van het meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. In de het afvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD sorteren beschikken wij de correcte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromen die in bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld zijn. Dat is beter aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er gaat altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje heel beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Met afval dus mogelijk eventueel te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je al het de onrecyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel omschreven goederen nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container container voor?

De tarieven voor prijzen van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden zijn. U ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis binnen een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je gelijk in het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun route voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het verhogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Drukpers Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze praktische lijst ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Drukpers Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt opteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De tarieven van de bakken wisselen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor kom je achteraf geen voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Drukpers Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie uit een heel divers aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren mag je jouw biologisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Drukpers Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door het volume en massa veel plaats in het bedrijfsafval in. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet te recyclen. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt er bij je onderneming heel veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak van tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt gratis geplaatst. Op basis van de glasafval kies jij hoe frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er op één heel veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent veel afval in het vorm van geheim papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten eenmaal in het container zitten, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in zoveel tijd langs voor het container te legen en het documenten plaats vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin de container door het truck zelf is opgetild en geopend. Het content zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan jij de documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.