Elektrische Apparaten Restafval 🔥 15 VERBORGEN FEITJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het afvalstroom heel klein toevallig te behouden en je zult zien dat deze geldelijk voordelig is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Elektrische Apparaten Restafval

Selecteer bij het grootste aanbod containers en bestel de ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de afvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren niet in de de rest container. Tevens voor PMD sorteren beschikken ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen voortkomen. Deze afvalstromen kunnen meestal apart opgehaald zijn. Het is goed betreffende het milieu milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je vuil ook sorteert, er zal er steeds restvuil aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom dus minimaal eventueel te houden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval die je niet verder kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas horen niet thuis binnen de container.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. Binnen de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel beschreven producten weer te gebruiken indien dat lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van container en hoevaak de container geledigd container geleegd moet zijn. Jij ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en rap een van de vele typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een etmaal in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te verzamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de bak op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende groottes. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van groene stroom. Restafval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar twintig procent van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van verkeerswegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit gedurende de verbrandingsproces die in minstens of mindere mate echter in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Elektrische Apparaten Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Elektrische Apparaten Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten die maat het perfect bij je past? Pak dan gauw aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dat uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, als we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer aftikt. Wij achten het cruciaal dat dit transparant is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Elektrische Apparaten Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg divers aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor basis tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Elektrische Apparaten Restafval

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw container bij de gewenste plek staan. U bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker dat je je afval altijd weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof zit gestopt Los karton of ander document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door het ruimte en massa veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder kracht dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer essentieel. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat je het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit keuze uit één container van tweehonderdveertig liter en ook met 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of contact op.

Wat is mag wel er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden de restproducten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de de papierbak wil gooien. Sommige documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies doorheen past. Als het papieren al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze nog bij . Onze chauffeur komt eens de tijd langs om het bak ledigen en het papier plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Jij heeft de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en vernietigd.