Elektrische Spparaten Restafval ✔️ 10 MAKKELIJKE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroom zo minimaal mogelijk te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Via vuil dus zoveel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, rest er dus zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Elektrische Spparaten Restafval

Kies van de grootste assortiment afvalcontainers en bestel de ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. In de container gooi je reeds het niet niet te recyclen vuil dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en vensterglas horen geen binnen het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we de geschikte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende alle afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Die afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld worden. Het is beter betreffende het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat mag er binnen ondernemingsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal er telkens restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje heel minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat dit economisch voordelig is. Door afval heel veel mogelijk te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je niet verder extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten horen geen in de container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het het bedoeling vermeld goederen weer te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden zijn. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je direct gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te zamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een publieke locatie staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit tijdens de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Elektrische Spparaten Restafval:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Elektrische Spparaten Restafval

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, etappe 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen wat grootte het goed bij je past? Pak dan gauw verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen issue!

De kosten van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een verschillende rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor ben je achteraf geen voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Elektrische Spparaten Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoor mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Elektrische Spparaten Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en landelijke dekking, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer op de gewenste locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het omgeving minder minder als we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te veel afval je sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? ons werkt met flexibele contracten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van een bak met 240 liter en ook met 900 liters. Er is al een glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons het bak komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk etc. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je archief niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als het documenten al binnen de bak zijn, krijgt niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal tijdstip bij voor het container te ledigen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan je de papieren in de bak werpen. Jij heeft de keuze van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.