Energieopbrengst Uit Restafval 🔴 14 OPVALLENDE FEITJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Door vuil heel veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Energieopbrengst Uit Restafval

Selecteer uit de grootste aanbod rolcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je restafval. In de het container werp je al het niet te recyclen vuil dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten passen niet binnen de afvalcontainer. Tevens voor PMD verdelen beschikken we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen die binnen ondernemingen vrijkomen. Die stromingen kunnen dikwijls apart ingezameld worden. Dat is goed betreffende het milieu natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Hoe uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend voorkomen. Poog dit stroom van afval heel beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil dus veel mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het onrecyclebare afval die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel streefdoel beschreven artikelen weer te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van afvalcontainers afhankelijk hangt af van de de stroom van afval, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de de container container geledigd moet worden. U vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze typen afvalcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige stoffen uit tijdens de verbranding die in meer of mindere mate echter in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Energieopbrengst Uit Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Energieopbrengst Uit Restafval

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten wat omvang het perfect bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een maatje grotere? Dan is dit uiteraard ook geen issue!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalcategorie, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer aftikt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie helder is. Hierdoor kom je naderhand niet voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Energieopbrengst Uit Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze uit een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je organisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis tevens goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Energieopbrengst Uit Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het verlangde capaciteit en hoe frequent de container geledigd dient te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kan en dat je bijdraagt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel minder indien we afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaan van flesjes, potjes en scherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder energie dan glaswerk te maken uit verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak van 240 liters en met 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. ons leveren het meest voordelige service.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima grondslag. Er zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Tijdens het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas te recyclen, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus beter uitstekend regelen. De gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat je jouw archief veilig vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact erin . Als de documenten eenmaal in het bak zitten, krijgt niemand ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip bij voor de bak te ledigen en de papier ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container door de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kan jij het papieren in de bak gooien. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verzameld en verwoest.