Extra Pmd Container Aanvragen ☑️ 15 OPZIENBARENDE TIPS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Via afval heel zoveel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er dus minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Extra Pmd Container Aanvragen

Kies uit van het grootste meest uitgebreide gamma rolcontainers en bestel de beste ideale rolcontainer voor je je restafval. In het container werp je al de niet-recyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis binnen de rest container. Tevens voor PMD sorteren hebben we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven vrijkomen. Deze stromen mogen meestal gescheiden opgehaald zijn. Het is verbeterd betreffende de natuur en het geldbeugel.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval tevens sorteert, er gaat telkens restvuil blijven zijn. Poog dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat deze economisch gunstig is. Door afvalstoffen zo zoveel toevallig te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. Binnen het container gooi je je al het onrecyclebare afval die je niet meer kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet in de container.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de het Nationaal Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel vermeld producten weer te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers zijn afhangend van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van container en hoevaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd dient zijn. U vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij brengen hem zonder kosten in een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je direct tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de container op een openbare plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate toch in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Extra Pmd Container Aanvragen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk soort vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Extra Pmd Container Aanvragen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je mag opteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te bepalen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je één keer een meer lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de containers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve bak neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit helder is. Hierdoor raak je naderhand nooit voor nare ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Extra Pmd Container Aanvragen

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat je papier- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoor kunt je je organisch afval apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen in zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Extra Pmd Container Aanvragen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container op de verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus zeker dat je je vuilnis altijd kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je sorteert, hoe beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieu en ook je portemonnee. Glas is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasverval bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door het volume en massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen in je kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert samen met flexibele contracten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval op onze dienst. Jij hebt de keuze van één bak met 240 liters en van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij het container zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter echter één goede basis. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces dus. Heeft je vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Archiefvernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen dus beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent veel afval in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact doorheen . Als het papieren al binnen de bak zijn, krijgt ze meer in handen. Onze bestuurder komt eens in de tijdstip langs voor de bak te ledigen en het papier ter plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin de container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de keuze uit diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op vervoer is, loop je niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.