G Nijmeijer Containerverhuur 🔥 5 MAKKELIJKE TIPS

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over G Nijmeijer Containerverhuur

Kies uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de beste meest geschikte container geschikt voor je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer werp je reeds het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in het restafvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende alle afvalstromen die in bedrijven vrijkomen. Die afvalstromen kunnen meestal apart ingezameld geraken. Het is verbeterd aangaande het milieu milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven zijn. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via vuil dus zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In het restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en glas passen geen in de de afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling vermeld goederen weer te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van container alsook hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geledigd moet worden. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons koop je gemakkelijk en snel een van de talloze soorten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse schadelijke substanties uit gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

G Nijmeijer Containerverhuur:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink G Nijmeijer Containerverhuur

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de ladder, des te duurzamer de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en tarieven ondernemingsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te ramen die maat het perfect bij je aansluit? Haal dan snel contact op met een van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij achten het belangrijk dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

G Nijmeijer Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de optie tussen een heel divers assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te te verzamelen, geraken je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je afval ook goed voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en G Nijmeijer Containerverhuur

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container op de gewenste locatie staan. U beslist zelf de gewenste capaciteit en hoe frequent het container geledigd moet te zijn. Zo weet je daarom vast waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel minder als we afval recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal is geplaatst Los doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het door de ruimte en gewicht veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Je kan dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele contracten omdat je het aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor glasafval

Bestel de beste containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze wordt gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies je hoe frequent ons het container zullen komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een goede grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuw glas. Tijdens het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging zou je dus beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je archief beschermd vernietigt is. Na vernieling zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw dossiers niet wil in de het papiercontainer wilt werpen. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waarin het document precies erin past. Als het papieren al in het bak zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal de zoveel tijdstip bij voor het bak te ledigen en de papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het container door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Via de klep in het deksel kun jij de papieren in de container gooien. Jij hebt de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat je dossier geen op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.