Gamma Afvalcontainer Huren ➡️ 8 SIMPELE WEETJES

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook verdeelt, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer het afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er zo minimaal eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gamma Afvalcontainer Huren

Kies uit bij het grootste meest uitgebreide gamma containers en bestel de ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de container werp je reeds het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas passen niet thuis in het restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten ons de juiste rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande elke afvalstromen welke bij firma’s vrijkomen. Die afvalstromen mogen vaak gescheiden ingezameld geraken. Het is beter aangaande het leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er binnen ondernemingsafval?

Hoezo goed je je afval eveneens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroompje heel minimaal eventueel te bewaren en je zult opmerken dat het financieel gunstig is. Met vuil dus veel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de rest restafvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen niet thuis in de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de streefdoel vermeld producten nogmaals te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor?

De kosten voor de rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom, de grootte omvang van de container alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet geraken. Jij vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de verschillende varianten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen een dag in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een openbare plaats staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Restafval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Gamma Afvalcontainer Huren:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Gamma Afvalcontainer Huren

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 stappen.

Hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename onthullingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gamma Afvalcontainer Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Gamma Afvalcontainer Huren

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder indien we afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander stof is gestopt Los karton of ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat het is voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het vanwege de volume en ook massa heel veel ruimte in het bedrijfsafval in. Jij kan dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat er bij je bedrijf veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak van 240 liter en ook met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en ook deze wordt kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent wij het bak komen legen. wij leveren het voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om glas te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en ook bont glas. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op een veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat jij je dossiers niet in de de papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het document precies erin . Als de papieren eenmaal binnen de bak zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij om het bak ledigen en het documenten ter plekke te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun je de papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op transport is, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.