Gebruikte Rolcontainer Be ➡️ 3 SNELLE FEITEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht deze afvalstroom zo klein eventueel te behouden en je gaat merken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gebruikte Rolcontainer Be

Selecteer van het grootste meest uitgebreide gamma containers en koop de beste meest geschikte container geschikt voor je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas passen niet thuis binnen de rest afvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren beschikken we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen welke binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je zult zien dat dit geldelijk gunstig is. Door vuil heel zoveel eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. In het container gooi je je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas passen geen in de het afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling vermeld producten opnieuw te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container rolcontainer voor?

De tarieven prijzen voor containers zijn hangt af van de de afvalstroom afvalstroom, de grootte van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container geleegd moet zijn. Je vindt je alle prijzen op de de.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je snel en vlug een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij gedurende de verbranding die in minstens of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Gebruikte Rolcontainer Be:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gebruikte Rolcontainer Be

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je mag kiezen voor een voordelige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te bepalen wat omvang het goed bij je past? Neem dan even contact op met één van onze specialisten. Met onze jarenlange ervaring met afvalsoorten begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je naderhand niet voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Gebruikte Rolcontainer Be

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor mag je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je afval ook beter voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Gebruikte Rolcontainer Be

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door de ruimte en massa heel veel plaats bij het afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner energie dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de afval kiest jij op welke manier vaak wij de container komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groen en bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op één veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. Warmtebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en dus beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgt niemand zij nog in . Onze bestuurder komt eenmaal de tijdstip langs om het container te ledigen en de documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in het deksel kun je de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het vervoer is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.