Gebruikte Rolcontainer 🔥 6 ONGEBRUIKELIJKE TIPS

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook sorteert, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo klein mogelijk te houden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval zo zoveel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gebruikte Rolcontainer

Selecteer bij de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel het ideale rolcontainer voor je je restafval. In de de container werp je reeds het niet-recyclebare vuil die je niet verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten passen niet thuis binnen het restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Dit stromen zouden meestal apart opgehaald geraken. Dat is goed betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afval tevens sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. In de het restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afval dat je geen extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen de container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk toevallig te verdelen. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling beschreven artikelen opnieuw te gebruiken waar dat het mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de de afvalstroompje, de grootte omvang van afvalcontainer alsook hoevaak de container geledigd container ontleegd moet worden. Jij vindt alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct zien of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn grote actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene stroom. Restafval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelige slakken worden ingezet voor het aanvullen of aanleggen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties uit in de verbranding die in meer of kleinere mate toch in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gebruikte Rolcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Gebruikte Rolcontainer

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Hoger op de orde, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwerking

De volume voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te ramen welke omvang het beste bij je past? Neem dan even verbinding op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange kennis met afvalsoorten weten wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers wisselen per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gebruikte Rolcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme op de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier behandeld

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoren mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van je afval tevens beter voor de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor PMD en Gebruikte Rolcontainer

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren jouw container bij het gewenste plek staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker waar je je afval altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaat uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te splitsen pakt het vanwege de volume en ook massa heel veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het heel veel minder energie dan glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Komt er bij jouw onderneming veel glas los, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan één container voor glas onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasverval op ons. Je heeft de keuze uit keuze van een container van tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is is reeds één glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij het bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie om het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Er zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruikjes, bordjes, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heb je 100% garantie dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de papiercontainer wilt gooien. Sommige papieren bezitten geheime gegevens en dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het document precies erin past. Als de documenten al in de bak zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in de tijd bij om het container ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de truck zelf is opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun je de documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Doordat je archief geen op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden ingezameld en vernietigd.