Geimpregneerd Hout Restafval ✔️ 12 ONVOORSTELBARE HACKS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Via vuil zo mogelijk eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er dus min toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Geimpregneerd Hout Restafval

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel het beste afvalcontainer voor je restvuil. In de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren geen in de container. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken ons het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor alle afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls apart opgehaald geraken. Dit is goed aangaande de natuur en de geldtas.

Wat is toegestaan er in zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afval eveneens scheidt, er gaat altijd restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zal zien dat deze financieel gunstig is. Door afvalstoffen heel zoveel toevallig te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus minimaal mogelijk restafval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval die je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren geen in de restafvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel omschreven artikelen nogmaals te aanwenden als dat het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven tarieven voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte grootte van de container en hoevaak hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet zijn. Jij vindt je elke tarieven op tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in een dag in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Algemeen afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Geimpregneerd Hout Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Geimpregneerd Hout Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en restafval beheer

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan opteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om naar te schatten wat maat het beste bij je past? Pak dan even contact op met één van onze experts. Dankzij onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een meer lediging of standaard een formaat ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalsoort, materiaal en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor onaangename onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Geimpregneerd Hout Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel divers assortiment met afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, maar tevens op kantoor kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor het omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor PMD en Geimpregneerd Hout Restafval

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier frequent het container geleegd moet te zijn. Zo ken je dus vast waar je je afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een beter milieu door jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je scheidt, des te goed dat het is voor het milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt daarom flink besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder energie in vergelijking met glazen te maken van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is is één container voor glas essentieel. Heb je wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit een bak met 240 liter en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas vanaf €13 elke maand en deze wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest jij hoe frequent ons de container komen ledigen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens het verwerken maken wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er op een heel veel lagere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan jij dus best goed organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons helpen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in het papierbak wil gooien. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de het gedaante van geheim papier? Kies dan dan voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één gleuf waar het document exact doorheen . Als de papieren al binnen het container zitten, krijgen ze nog in . Onze bestuurder arriveert eenmaal in de tijdstip langs om het bak te ledigen en het papier plekke vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun jij de documenten in het container gooien. Je hebt de keuze uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verzameld en vernietigd.