Gekleurd Type I Glascontainer 🔴 10 VERBIJSTERENDE TRUCS

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval heel minimaal mogelijk te houden en je zal merken dat het financieel voordeelgevend is. Door vuil dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er dus min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gekleurd Type I Glascontainer

Kies uit de ruimste assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer werp je reeds de niet-recyclebare afval dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas passen niet in de de restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken wij het juiste afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen welke in ondernemingen ontstaan. Deze stromingen mogen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dit is beter voor het natuur en het geldtas.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Hoe prima je je vuil eveneens sorteert, er zal altijd overblijvend afval voortdurend zijn. Tracht dit stroom van afval heel klein eventueel te bewaren en je gaat merken dat deze geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over. In de de container gooi je al de niet-recyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet thuis in de rest container.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte afmeting van de container alsook hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. U ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele typen afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de generatie van duurzame energie. Restafval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke materialen vrij gedurende de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Gekleurd Type I Glascontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Gekleurd Type I Glascontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te schatten wat grootte het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalstromen weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Gekleurd Type I Glascontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in zamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag immers gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Gekleurd Type I Glascontainer

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij de gewenste locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat is voor het milieu en je portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan uit flessen, potjes en scherven. Zonder om scheiden pakt het door het volume en ook massa veel ruimte in de afval van het bedrijf op. Je kan dus heel uit besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te maken van verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie van één container met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is reeds een container voor glas startend bij €13 per maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kies je op welke manier vaak ons het container zullen komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het verwerken doen we verschil onder blank, bruin, groene en ook bont glas. Daarnaast zijn kurk en deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er zijn bij één veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waar het papier precies doorheen . Wanneer het documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgt niemand ze nog in handen. Onze chauffeur arriveert eens in tijdstip langs voor het bak legen en de documenten ter plaats vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt daarna direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun jij de documenten in de container gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kies jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op transport is, loopt je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.