Gemeente Afvalcontainer Voor Horeca 🔴 15 VERBIJSTERENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel klein mogelijk te houden en je zal opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er dus minimaal eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Afvalcontainer Voor Horeca

Kies van het grootste ruimste aanbod containers en bestel de het beste container voor je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer werp je al het niet te recyclen afvalstoffen die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren niet thuis in het afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken we de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen die binnen firma’s voortkomen. Dit stromen mogen dikwijls afzonderlijk opgehaald worden. Dit is goed aangaande het milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval ook sorteert, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig voorkomen. Probeer het stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je zal merken dat het geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min mogelijk restvuil over. In de rest container werp je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas passen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld producten weer te aanwenden waar het lukt.

Wat kost een een container voor container voor?

De prijzen voor afvalcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte grootte van container alsook hoevaak de container geleegd dient worden. Je vindt je alle kosten op tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden gebruikt voor het verhogen of aanleggen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Gemeente Afvalcontainer Voor Horeca:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Afvalcontainer Voor Horeca

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en restafval beheer

De volume voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om bij te schatten wat omvang het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze specialisten. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen kennen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of regulier een maatje ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier ben je later nooit voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeente Afvalcontainer Voor Horeca

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme aan de loer staat. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat je papier- en papier in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van meer recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het de omgeving. PMD mag immers hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Gemeente Afvalcontainer Voor Horeca

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur je container bij de verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton of ander document
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe veel afval jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potten en scherven. Zonder het te splitsen neemt het vanwege het ruimte en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie dan glazen om te maken van verse grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer containers eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak van tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies jij hoe frequent wij het container zullen komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het glas te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één prima grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken we onderscheid onder blank, bruine, groene en ook gemengd glazen. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging zullen het restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen archief is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het papier exact erin . Als de papieren eenmaal binnen de container zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eens de tijdstip langs om de bak te legen en de documenten ter plekke vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je geheime documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij de documenten in het container werpen. Je hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief niet op het transport is, loopt je niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden ingezameld en vernietigd.