Gemeente Breda Afvalcontainers Plaatsen ✔️ 11 VERRASSENDE GEHEIMEN

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Tracht dit afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Breda Afvalcontainers Plaatsen

Kies uit het grootste assortiment containers en bestel de de beste meest geschikte rolcontainer voor je je restvuil. In de de afvalcontainer werp je al de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, swill, en vensterglas horen niet thuis binnen de container. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten ons de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen dat bij firma’s voortkomen. Deze afvalstromen mogen vaak apart opgehaald zijn. Dit is verbeterd betreffende de milieu en het geldbeugel.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Poog dit stroom van afval dus minimaal toevallig te behouden en je zal merken dat het financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. In de container gooi je reeds het niet niet-recyclebare vuil die je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas passen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk toevallig te sorteren. In de het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld goederen opnieuw te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container container voor?

De kosten voor containers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroompje, de afmeting van container en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd dient geraken. Je ontdekt ieder kosten op de.

Welk type afval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van groene kracht. Gemengd afval klinkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen los tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Gemeente Breda Afvalcontainers Plaatsen:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Gemeente Breda Afvalcontainers Plaatsen

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Naarmate je hoger op de ladder, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te ramen welke maat het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze experts. Met onze vele jaren deskundigheid met afvalstromen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een meer legen of gewoonlijk een formaat groter? Dan is dit uiteraard ook geen probleem!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je least bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij achten het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor onaangename verrassingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Breda Afvalcontainers Plaatsen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een rolcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg divers aanbod met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling op de loer ligt. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit uw afval ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, jouw PMD is namelijk één basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Gemeente Breda Afvalcontainers Plaatsen

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het gewenste capaciteit en hoe frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Zo weet je dus vast waar je je afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter milieu door jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden neemt het vanwege de ruimte en massa veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen in je kosten voor afval. Het is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er bij jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met flexibele contracten omdat je de aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het beste containers voor het jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liters. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kiest je op welke manier vaak wij het container komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Daar zitten meestal circa 50% oud glazen in nieuw glas. Tijdens het bewerken doen wij onderscheid onder blank, bruine, groen en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat mag wel er bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor inzameling en vernieling van jouw jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het papier exact erin past. Wanneer de documenten al in het container zitten, krijgen niemand ze meer in . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs voor de container te ledigen en de documenten ter plekke te vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan jij het papieren in de bak werpen. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op het transport is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.