Gemeente Breda Afvalcontainers Tijden ☑️ 6 ONGEBRUIKELIJKE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt toevallig te behouden en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Door afval heel veel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Breda Afvalcontainers Tijden

Selecteer uit het grootste ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de het ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de container werp je reeds het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas passen geen in het restafvalcontainer. Ook betreffende PMD sorteren hebben we de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor elke afvalstromen dat bij firma’s vrijkomen. Deze stromen mogen meestal gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd voor de milieu en het geldbeugel.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat altijd restafval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te bewaren en je zult merken dat het financieel voordeelgevend is. Met afvalstoffen dus zoveel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, rest er heel zo weinig mogelijk restafval over. In de de restafvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare vuil dat je niet verder extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest container.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het streefdoel omschreven goederen nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor?

De tarieven kosten van containers zijn afhangend van de de afvalstroompje, de omvang van de rolcontainer en hoevaak de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de bak op een openbare locatie staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De selectie is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van groene kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke substanties uit tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Gemeente Breda Afvalcontainers Tijden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Breda Afvalcontainers Tijden

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en kosten zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten welke grootte het beste bij je past? Pak dan snel aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En wil je eenmalig een meer lediging of standaard een grootte groter? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere verschillende container neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeente Breda Afvalcontainers Tijden

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en magazines. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest gepaste afvalcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of wanneer vernieling aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je hoe frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis ook beter voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Gemeente Breda Afvalcontainers Tijden

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je in 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel indien wij afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder te splitsen neemt het door het volume en gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het is tevens volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glaswerk te produceren uit verse grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop het beste containers voor jouw glasverval op ons. Jij hebt de keuze uit keuze uit een bak van tweehonderdveertig liters en met 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kies je hoe frequent wij de container komen legen. ons biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd heeft zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten geheime gegevens en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel afval in de de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin past. Wanneer de documenten al binnen het bak zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder komt eens zoveel tijdstip langs voor de container te ledigen en de papier ter plekke vernielen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin de container door het truck zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun jij de documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer is, loop jij geen gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden ingezameld en vernietigd.