Gemeente Bronckhorst Tarieven Afvalcontainers ᐅ 13 VREEMDE ZAKEN

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Poog dit stroom van afval heel klein toevallig te behouden en je zal merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Bronckhorst Tarieven Afvalcontainers

Selecteer uit het grootste grootste gamma afvalcontainers en koop het meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het onrecyclebare afval dat je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten passen geen binnen de container. Ook voor PMD scheiden hebben ons het juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen die bij bedrijven voortkomen. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk verzameld zijn. Dat is goed aangaande het milieu natuur en de portemonnee.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je vuil tevens sorteert, er zal steeds restvuil blijven zijn. Poog deze afvalstroom zo klein toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordeelgevend is. Door afval heel mogelijk eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal toevallig restvuil over. In de de rest container werp je reeds het niet niet te recyclen vuil die je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en glas horen geen in het restafvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te sorteren. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling vermeld goederen nogmaals te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor de containers zijn afhankelijk van de de stroom van afval, de grootte van omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer ontleegd moet worden geraken. U vindt je elke kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de talloze typen afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt economiseren met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te ophalen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de container op een publieke plek staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metalen er geëxtraheerd die hun weg verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook diverse giftige substanties uit gedurende de verbranding die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Gemeente Bronckhorst Tarieven Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een passende uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Gemeente Bronckhorst Tarieven Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zestal niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussendoor. Je kan opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om bij te schatten wat maat het beste bij je past? Haal dan snel aansluiting op met een van onze experts. Door onze vele jaren kennis met afvalsoorten weten wij juist wat je vereist hebt. En wens je eenmalig een aanvullend leegmaken of gewoonlijk een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Bronckhorst Tarieven Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je document- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je jouw organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalstromen in zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis ook beter voor de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Gemeente Bronckhorst Tarieven Afvalcontainers

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw container op de gewenste plek staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geleegd moet te worden. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het vanwege het volume en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel minder kracht dan glaswerk te maken van verse materialen.

Komt er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval op ons. Jij hebt de keuze uit selectie van een bak met 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er reeds één glascontainer vanaf €13 per maandelijkse periode en deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies je hoe frequent wij de container komen legen. wij leveren het voordeligste service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter één goede grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij verschil onder wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurk en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kunnen er bij één heel veel lagere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en ook in een veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. De gesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je jouw archief veilig vernietigt is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jouw archief niet in de de papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel vuil in de de vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waarin het papier precies erin . Wanneer het papieren eenmaal in de container zitten, krijgen ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip langs om de bak te ledigen en het documenten ter plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kun je het documenten in de bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op vervoer is, loop je niet risico dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.