Gemeente Den Bosch Afvalcontainers ☑️ 5 BEWEZEN TIPS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer het afvalstroom heel beperkt eventueel te houden en je gaat merken dat deze economisch voordelig is. Met afval zo veel eventueel te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er zo min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Den Bosch Afvalcontainers

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de beste afvalcontainer voor je restvuil. Binnen het afvalcontainer gooi je al het niet niet-recyclebare vuil welke je niet verder kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen in de de rest container. Ook voor PMD verdelen beschikken wij de juiste geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming voor alle afvalstromingen dat binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dit is beter aangaande het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat mag wel er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht het afvalstroom dus minimaal mogelijk te behouden en je zult merken dat deze financieel voordeelgevend is. Door vuil heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restvuil over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen vuil dat je niet verder verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten passen niet in de het afvalcontainer.

Is het scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven artikelen weer te gebruiken als het lukt.

Wat kost een een rolcontainer voor?

De tarieven voor prijzen van containers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom, de grootte afmeting van afvalcontainer alsook hoevaak de rolcontainer geleegd moet worden zijn. Jij vindt elke prijzen op de tarievenpagina.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je meteen tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te ophalen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van hernieuwbare energie. Algemeen afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het echter niet! De afvalindustrie levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er verwijderd die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Dus moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Gemeente Den Bosch Afvalcontainers:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Den Bosch Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de orde, hoe duurzamer de behandeling. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Typen en prijzen zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te schatten welke omvang het beste bij je past? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Restafval is één van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Den Bosch Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier op de meest efficiënte, ecologische en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoren kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het scheiden van uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Gemeente Den Bosch Afvalcontainers

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste plek geplaatst. U beslist zelf de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Zo weet je daarom vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat is ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden is. Glasafval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het door het volume en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt dus heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder kracht dan glaswerk te maken van verse grondstoffen.

Komt daar bij jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Bezit jij variërende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Koop de beste bakken voor je glasafval bij ons. Jij heeft de selectie van een container met tweehonderdveertig liters en ook met negenhonderd liter. Er reeds één container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de afval kies je op welke manier vaak wij de bak zullen komen legen. ons biedt het voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas te maken van verse materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken doen we verschil onder wit, bruine, groene en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een veel lagere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat is mag er zijn bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, bordjes, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en op een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je archief beschermd vernietigd is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact erin past. Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen niemand ze nog in . Onze bestuurder komt eens tijdstip bij voor de container legen en de documenten ter plaats te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarbij het container door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernielt.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in het deksel kun jij de documenten in het container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je dossier geen op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze worden verzameld en vernietigd.