Gemeente Eindhoven Ondergrondse Afvalcontainers ✔️ 9 SNELLE FEITEN

Snel en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer het stroom van afval heel minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door vuil zo veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Eindhoven Ondergrondse Afvalcontainers

Selecteer van de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel het ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de de restafvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan sorteren. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten wij de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor elke afvalstromingen dat in firma’s ontstaan. Deze stromen mogen meestal apart opgehaald zijn. Het is goed aangaande de leefomgeving en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje heel minimaal toevallig te bewaren en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Door vuil dus veel mogelijk te sorteren, zoals papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er heel min mogelijk restafval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen binnen de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven artikelen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een container een container rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geleegd dient worden. Jij ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de vat op een openbare locatie staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Daarom moeten we blijven proberen naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Gemeente Eindhoven Ondergrondse Afvalcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een passende oplossing voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Eindhoven Ondergrondse Afvalcontainers

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De volume voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen welke omvang het beste bij je aansluit? Pak dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Zo kom je later nooit voor onaangename verrassingen te liggen.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Gemeente Eindhoven Ondergrondse Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een heel gevarieerd assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel zeven keer gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, jouw PMD is namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Gemeente Eindhoven Ondergrondse Afvalcontainers

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor het je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus vast waar je jouw afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder indien we afval hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend stof is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn voor de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaat van flessen, potjes en scherven. Zonder het te scheiden pakt het door de ruimte en gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht dan glazen te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb je variërende periodes met betrekking tot drukte? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel het meest geschikte bakken voor je glasverval bij ons. Jij hebt de keuze uit één bak van 240 liter en met 900 liters. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak wij de container zullen komen legen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht om het glas te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter een prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glas. Bij de verwerken maken we onderscheid onder blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kan er bij een veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw archief veilig vernietigt is. Na vernieling zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in de papierbak wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact doorheen past. Wanneer het documenten eenmaal in het container zitten, krijgt zij nog in . Onze bestuurder arriveert eens de zoveel tijdstip langs voor het container legen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je je geheime papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in het container werpen. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier niet op het vervoer is, loopt je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.