Gemeente Oldambt Afvalcontainers Niet Opgehaald 🔥 7 OPMERKELIJKE TIPS

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt eventueel te behouden en je zult merken dat deze geldelijk gunstig is. Met vuil heel mogelijk toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er zo minimaal toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Oldambt Afvalcontainers Niet Opgehaald

Kies uit uit het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de rest afvalcontainer gooi je je al het de niet-recyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas passen geen binnen de container. Eveneens omtrent PMD verdelen beschikken we de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die binnen bedrijven vrijkomen. Dit stromingen zouden meestal afzonderlijk opgehaald zijn. Het is beter aangaande het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval heel klein eventueel te behouden en je gaat zien dat het financieel voordeelgevend is. Via vuil dus veel eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min toevallig overblijvend afval over. In het afvalcontainer werp je al het niet onrecyclebare afval die je niet extra kan scheiden. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas thuishoren geen binnen de afvalcontainer.

Is het sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het streefdoel beschreven goederen nogmaals te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een afvalcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor prijzen voor de rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte grootte van rolcontainer en hoe vaak de container afvalcontainer geledigd moet worden worden. Je vindt elke kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je meteen gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de container op een algemene locatie staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een gemengd afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Restafval schijnt dan misschien waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een nuttige bestemming. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen uit in de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het milieu terecht komen. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Gemeente Oldambt Afvalcontainers Niet Opgehaald:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Oldambt Afvalcontainers Niet Opgehaald

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire economie.

Typen en tarieven ondernemingsafval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te schatten die omvang het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En wens je eenmalig een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, zoals we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces is aangegeven overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je later nooit voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeente Oldambt Afvalcontainers Niet Opgehaald

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een erg divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw document- en karton op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je denkt! Ongemerkt bestaat één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalstromen in verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse producten te maken, jouw PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Gemeente Oldambt Afvalcontainers Niet Opgehaald

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu door jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los doosjes of verschillend document
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glas is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat uit flessen, potten en scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval vanwege de ruimte en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel kleiner energie dan glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar bij je onderneming veel glas vrij, zoals in de horecabedrijven, dan een glascontainer essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor het jouw glasverval bij onze dienst. Jij hebt de keuze van één container met 240 liter en ook van 900 liters. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kiest jij hoe vaak wij de bak komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter één prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glazen in nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij verschil tussen blank, bruine, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem neem contact op.

Wat is mag wel er zijn bij het glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen bij een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waarin het document exact doorheen . Als het papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand zij nog bij . Onze bestuurder komt eens tijdstip langs voor het bak te ledigen en de documenten ter plaats te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het container via het vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content zal daarna meteen vernielt.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan je de papieren in de bak gooien. Je heeft de selectie van verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.