Gemeente Tynaarlo Afvalcontainer ✔️ 14 SIMPELE WEETJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze stroom van afval heel beperkt toevallig te bewaren en je zult merken dat het financieel voordelig is. Door vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en swill, overblijft er zo min eventueel restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Tynaarlo Afvalcontainer

Kies van de grootste aanbod afvalcontainers en koop de beste ideale afvalcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de rest restafvalcontainer gooi je al de niet te recyclen afval die je niet verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten horen niet thuis in het afvalcontainer. Tevens voor PMD scheiden hebben ons de geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke in firma’s vrijkomen. Dit stromen mogen meestal apart opgehaald geraken. Dat is beter voor het milieu en de portemonnee geldtas.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoezo uitstekend je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroompje dus beperkt toevallig te behouden en je zult opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Met afval dus veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het de niet-recyclebare afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld goederen opnieuw te gebruiken waar dat het kan.

Wat kost een container voor container voor?

De kosten van rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte omvang van de afvalcontainer alsook hoevaak de container rolcontainer geledigd moet worden zijn. Je ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je gemakkelijk en rap een van de vele soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de massa gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare energie. Restafval klinkt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar zowaar 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare doel. Deze donkere korrelachtige resten worden toegepast voor het verhogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of mindere mate desondanks in het leefomgeving belanden. Dus moeten we doorgaan met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Gemeente Tynaarlo Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en komen deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime container.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Gemeente Tynaarlo Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt kiezen voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om bij te bepalen die grootte het goed bij je aansluit? Haal dan even contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of standaard een maatje groter? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de containers variëren per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemeente Tynaarlo Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel uitgebreid assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot gedeelte van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vol. Bovendien is het apart houden van uw vuilnis ook beter voor het het omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Gemeente Tynaarlo Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je dus vast dat je je afval steeds weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat het zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege de ruimte en massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kunt dus heel uit besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens compleet te recyclen. Ook kost het heel veel kleiner kracht dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Komt er bij jouw bedrijf heel veel glas vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel de beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Jij hebt de keuze uit één container van 240 liters en ook van negenhonderd liter. Er is reeds een container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het container komen ledigen. ons leveren het voordeligste service.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima basis. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Tijdens de verwerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigd is. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij je dossiers niet in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al in de container zijn, krijgt niemand zij nog in handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in tijd langs voor het container ledigen en het documenten ter plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij het bak via de vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun jij het papieren in het container gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop je niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.