Gemeente Vianen Afvalcontainer ✔️ 13 SCHOKKENDE HACKS

Snel en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval heel klein mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze financieel voordeelgevend is. Via afvalstoffen dus zoveel toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Vianen Afvalcontainer

Kies uit uit het grootste gamma afvalcontainers en koop de meest geschikte rolcontainer voor je je overblijvend afval. In het restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare vuil die je niet verder meer kan sorteren. Documenten/karton, swill, en ruiten thuishoren niet in het restafvalcontainer. Ook voor PMD verdelen hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke in bedrijven voortkomen. Die afvalstromen kunnen dikwijls gescheiden opgehaald zijn. Het is verbeterd betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval aanwezig zijn. Tracht deze stroom van afval dus beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal mogelijk restafval over. In de rest afvalcontainer gooi je al het onrecyclebare afvalstoffen dat je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, keukenafval, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen de rest container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel bedoeling omschreven producten opnieuw te benutten als dat kan.

Wat kost een een container voor?

De tarieven voor prijzen voor afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom de afvalstroom stroom van afval, de afmeting van de container alsook hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet worden zijn. Je vindt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In elke onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het bestelproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te verzamelen, verminder je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een stalen vuilcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de vat op een openbare plek staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de generatie van duurzame stroom. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalsector levert maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende giftige stoffen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Gemeente Vianen Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Vianen Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalmaterialen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven bedrijfsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te bepalen welke grootte het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren kennis met afvalstromen begrijpen wij exact wat je nodig hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of regulier een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs zie je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een alternatieve container aftikt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Zo kom je later nooit voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Vianen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis voor nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, maar tevens op kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in zamelen, zitten je containers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je vuilnis tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Gemeente Vianen Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uren je container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afval recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf sorteert, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden is. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het door het ruimte en ook massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Je kan daarom flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers makkelijk verandert.

Het juiste bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op ons. Je hebt de keuze van een bak met tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de glasafval kies jij op welke manier frequent wij het bak komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost heel veel kracht om het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is echter echter één goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glas. Bij het bewerken doen we onderscheid tussen wit, bruin, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn bij een heel veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw archief moet beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb je 100% garantie dat je archief beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig veel vuil in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies erin . Wanneer de papieren eenmaal in de bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal tijd bij om de container legen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de papieren in het container gooien. Je heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.