Gemeente Westland Afval ᐅ 7 SCHOKKENDE TIPS

Gauw en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog dit afvalstroom zo klein toevallig te houden en je gaat merken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemeente Westland Afval

Selecteer uit het grootste ruimste aanbod rolcontainers en bestel de de beste rolcontainer geschikt voor je overblijvend afval. In de de container gooi je je reeds het niet onrecyclebare vuil die je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en vensterglas thuishoren niet in de container. Eveneens omtrent PMD sorteren beschikken we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromingen dat bij bedrijven ontstaan. Deze afvalstromen kunnen vaak apart verzameld worden. Dat is verbeterd aangaande de milieu en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval eveneens sorteert, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Via vuil heel zoveel eventueel te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container gooi je reeds de onrecyclebare vuil dat je geen extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet in het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromen mogelijk eventueel te verdelen. In de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel de streefdoel beschreven artikelen nogmaals te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten van rolcontainers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de omvang van container en hoe vaak de de container geledigd container geleegd moet worden geraken. Jij ontdekt elke kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en rap een van de vele varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je gaat uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de dozijn grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Restafval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we doorgaan met proberen naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Gemeente Westland Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemeente Westland Afval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Stap 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een circulaire economie.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te schatten welke omvang het beste bij je past? Neem dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren kennis met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde andere rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier kom je later geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Gemeente Westland Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Op het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter ook op kantoren mag je jouw biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten te verzamelen, zitten je containers minder vlug vol. Bovendien is het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Gemeente Westland Afval

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We leveren diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container bij het verlangde locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je je afval steeds weg kan en dat je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving veel als wij afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief van chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te scheiden zijn. Glasscherven bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte bij het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel minder energie dan glazen te produceren uit verse materialen.

Komt er op je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers makkelijk verandert.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het je glasverval bij onze dienst. Jij heeft de keuze uit keuze van een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je hoe frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het veel energie voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken doen wij verschil tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook worden kurken en ook deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem neem contact .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, aardewerk etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent zekerheid dat jouw archief beschermd vernietigd is. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je dossiers niet in de het papierbak wilt werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waar het papier precies erin past. Als het documenten eenmaal binnen het bak zitten, krijgen niemand zij meer in . Onze chauffeur komt eens tijdstip langs om de bak te legen en het papier ter plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin het bak door het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud wordt daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in het deksel kun je de documenten in de bak werpen. Je hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en verwoest.