Gemiddeld Restafval Per Huishouden ➡️ 6 SNELLE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht het stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Door vuil heel veel toevallig te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus min mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gemiddeld Restafval Per Huishouden

Kies uit uit het grootste meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de beste beste rolcontainer voor je restvuil. In de rest restafvalcontainer gooi je reeds het onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas thuishoren niet thuis in de container. Ook voor PMD verdelen beschikken we de geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen dat binnen ondernemingen voortkomen. Dit stromen zouden meestal apart opgehaald worden. Dit is verbeterd voor het natuur en de portemonnee.

Wat mag er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval eveneens scheidt, er zal steeds overblijvend afval blijven voorkomen. Probeer deze afvalstroom heel minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat dit geldelijk voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen geen in de rest container.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te verdelen. Binnen het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel het doel bedoeling beschreven producten opnieuw te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een container voor container bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn afhankelijk hangt af van de het afvalstroompje, de grootte van grootte van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de container geledigd moet worden worden. U ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je direct tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten geraken. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene kracht. Algemeen afval schijnt dan wellicht zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het aanvullen of bouwen van wegen. Spijtig genoeg komen er ook verschillende giftige substanties uit tijdens de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Gemiddeld Restafval Per Huishouden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Gemiddeld Restafval Per Huishouden

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te schatten die maat het goed bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een grootte ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig zie je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons eenvoudige bestelmethode staat overtuigend wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere rolcontainer neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Op deze manier ben je naderhand geen voor vervelende onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Gemiddeld Restafval Per Huishouden

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de loer staat. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel zeven keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof tot nieuw producten. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen vrij, maar ook in kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten wanneer je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalstromen in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden van uw afval tevens goed voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te produceren, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor PMD en Gemiddeld Restafval Per Huishouden

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde milieu via je afval te scheiden. Bestel snel je voordelige container(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu veel minder indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis je sorteert, hoe beter dat is voor het milieu en jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt een van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door de ruimte en ook gewicht veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glazen te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit je variërende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk verandert.

De juiste container voor glasafval

Koop de beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één container van 240 liter en ook met 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe vaak ons de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht om glas om te maken uit verse grondstoffen. Glasverval is echter één goede grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij de bewerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en bont glazen. Ook worden kurk en ook deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er zijn op een veel kleinere warmte glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragen of neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij het het glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een veilig proces van verzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten worden discreet getransporteerd. Zo heeft je 100% garantie dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document precies erin . Wanneer het documenten eenmaal in de container zijn, krijgen niemand zij nog in . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijdstip langs voor het container ledigen en de papier plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij het papieren in het container gooien. Jij hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.