Gerritsen Containerverhuur ☑️ 9 SCHOKKENDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval voortdurend bestaan. Poog dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te houden en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Via afval dus mogelijk mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Gerritsen Containerverhuur

Kies uit uit het ruimste assortiment rolcontainers en bestel de meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de afvalcontainer gooi je reeds de niet te recyclen vuil welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, en ruiten horen niet in de het container. Tevens betreffende PMD verdelen bezitten ons de correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam voor ieder afvalstromen die binnen firma’s vrijkomen. Dit stromingen kunnen meestal apart opgehaald zijn. Het is beter aangaande het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat kan er in ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval ook sorteert, er zal er altijd overblijvend afval blijven zijn. Probeer dit stroom van afval dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel gunstig is. Met afval heel veel mogelijk te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel min toevallig restvuil over. Binnen de rest afvalcontainer gooi je al het het niet onrecyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en vensterglas passen geen in het restafvalcontainer.

Is het sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het het streefdoel beschreven artikelen opnieuw te gebruiken indien dat mag.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers afhankelijk hangt af van het afvalstroom, de grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container geledigd afvalcontainer geledigd moet geraken. Jij vindt je ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos gedurende 24 uur in heel Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te verzamelen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of neem direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie levert maar zowaar 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties los tijdens de verbrandingsproces die in meer of kleinere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo minimaal verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Gerritsen Containerverhuur:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Gerritsen Containerverhuur

Als het om afvalverwijdering in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de massa rommel in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten ondernemingsafval en gemengd afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om naar te schatten die grootte het goed bij je aansluit? Pak dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Door onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij juist wat je nodig hebt. En wens je een keer een meer leegmaken of regulier een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers wisselen per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een andere container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Gerritsen Containerverhuur

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt als de containers buitenshuis staan, of wanneer vernieling op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat één groot gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Gerritsen Containerverhuur

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het container geleegd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige container(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, want wij belasten het omgeving minder als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf enz.)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit gestopt Los doosjes ofwel ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis jezelf scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats in de bedrijfsafval in. Jij kunt daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig te recyclen. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld in de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glasafval

Bestel het beste containers voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de keuze uit één container met tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze worden gratis neergezet. Op basis van de hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier vaak ons het bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het kost veel kracht om het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen één goede basis. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Bij het bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er bij één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag wel er bij de glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een veilig proces van inzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en veilig. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je jouw dossiers niet in de het papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één spleet waar het document precies erin . Wanneer het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgen zij meer bij . Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij om de container legen en de papier plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin het container via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klepje in het deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.